prima paginacompaniaproduseagrementemultimediaFAQ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

PRODUSE

ferestre ferestre vile fatade glafuri usi

FERESTRE PENTRU APARTAMENTE

Suki incearca sa-si personalizeze oferta de produse, oferind pietei un ansamblu de vitraj multifunctional, reprezentat prin brandul "FEREASTRA SUKI". In momentul actual clientii sunt bombardati cu tot felul de caracteristici tehnice din partea ofertantilor, cu scopul de a le plasa lor raspunderea alegerii componentelor de executie ale vitrajelor. Pentru a oferi un produs multifunctional, conform dorintelor si posibilitatilor clientului, ne vom asuma noi aceasta raspundere, a alegerii materialelor potrivite, in urma consultarii cerintelor clientilor.

Beneficiul primar oferit de ferestrele moderne este prevenirea curentilor de aer dintre interior si exterior prin imperfectiunile de etansare intre toc si cercevea, incetinind astfel transferul de masa (aer), caldura si zgomot. Estetica, fiabilitatea crescuta si intretinerea facila a aspectului ferestrelor reprezinta alte beneficii ale acestui tip de ferestre, precum si posibilitatile multiple de manevrare si facilitatea lor de actionare. In functie de tipul imobilelor la care se face vitrarea, din experienta acumulata in timp, putem distinge proprietatile pe care se va pune accent in fiecare caz in parte.

La apartamente accentul va cadea pe proprietatea de termoizolare a ferestrelor. Un beneficiu important al termoizolarii il reprezinta prevenirea condensului pe suprafata geamului.

Desi initial cand se refera la "fereastra", marea majoritate a clientilor se gandesc doar la ansamblu dintre tamplarie si geam, foarte multi realizeaza ca, pentru a avea o functionalitate eficienta aceasta fereastra ar putea fi accesorizata cu glafuri de exterior si de interior sau cu plase contra insectelor. Aceste accesorii au un pret usor de acceptat in economia ansamblului lucrarii si de aceea de foarte multe ori ele sunt incluse in calcul.

FERESTRE PENTRU VILE

O vila reprezinta o investitie de valoare mai mare in confort si de aceea si nivelul de pretentii a vitrajelor acestora creste corespunzator. La o vila trebuie tinut cont ca suprafata vitrata ocupa un procent mai mare din suprafata de anvelopare a spatiului locuibil. De aceea pierderile de caldura prin aceasta suprafata nu sunt deloc de neglijat si prin prisma faptului ca, avand centrale termice individuale, plata agentului termic se va face proportional cu consumul iar pierderile calorice prin suprafete se reflecta direct in bugetul locatarilor. In aceste cazuri se poate evidentia un alt beneficiu al geamurilor termoizolate suplimentar si anume faptul ca printr-o investitie intr-un geam termoizolat superior, se va face o economie la plata agentului termic. Amortizarea investitiei initiale intervine cam in trei ani de exploatare.

Pe langa termoizolarea suprafetelor vitrate, la o vila mai sunt de urmarit protectia mecanica pe care o poate oferi geamul, estetica tamplariei precum si nivelul de accesorizare. E bine de stiut ca o vila atrage atentia spargatorilor mai mult ca un apartament si de aceea si zonele vitrate trebuiesc protejate suplimentar. Protejarea se poate face cu sticla antivandalism, cu un grad de protectie mecanica ceva mai ridicat.

De multe ori, pentru valenta sa estetica, se alege tamplarie colorata uni sau imitatii de lemn. Ceea ce e de retinut este ca durata de viata a acestor tamplarii e mai scazuta decat in cazul celor albe datorita absorbtiei energiei calorice mai mari ale obiectelor pigmentate fata de cele albe.

Ferestrele cu laturi curbate reprezinta un element decorativ intalnit destul de des la vile. Ceea ce trebuie cunoscut de catre clienti este faptul ca exista limitari dimensionale minimale si maximale pentru acestea.

Nivelul de accesorizare al unei vile poate include, pe langa glafuri si plase contra insectelor, si cu rulouri exterioare antisolare. Pretul acestora in comparatie cu restul vitrarii poate fi uneori prohibitiv pentru nivelul de exigente al unui apartament dar e de luat in calcul in cazul unei vile.

FATADE

In cazul fatadelor accentul cade pe latura estetica a acestora. De aceea de cele mai multe ori ele se realizeaza din profile din aluminiu care pot fi colorate intr-o varDaca pentru ferestrele cu uz casnic este recomandabila sticla pe blat neutru, astfel ca incinta sa primeasca maximul de lumina naturala, la fatade se considera si sticla pigmentata sau reflexiva ce poate oferi si o intimitate a incintei fata de privirile indiscrete din exterior.

De multe ori, pentru valenta sa estetica, se alege tamplarie colorata uni sau imitatii de lemn. Ceea ce e de retinut este ca durata de viata a acestor tamplarii e mai scazuta decat in cazul celor albe datorita absorbtiei energiei calorice mai mari ale obiectelor pigmentate fata de cele albe.

Un factor foarte important in executia fatadelor il constituie siguranta lor in exploatare. Astfel, suprafetele de sticla trebuiesc protejate prin calire sau laminare iar elementele de tamplarie trebuiesc calculate astfel incat sa reziste tendintei de deformare sub actiunea vanturilor si a agresiunilor involuntare.

GLAFURI

glafuri

USI SUKI

Datorita unei cereri din ce in ce mai mari a pietei pentru sistemele de usi Suki vine in ajutorul dumneavoastra oferindu-va cele trei game de modele: LINE, PANEL si VITRALL.

Valoarea deosebita a celor trei game este data de estetica, designul si calitatea deosebita a finisajelor precum si a functionalitatii sistemelor.

Feroneria utilizata este produsa de GU – Germania lider european de piata. Avand din dotarea standard pentru usile de exterior inchidere multipunct cu broasca, trei balamale pe fiecare canat si prag aluminiu acesea sunt garantate 5 ani de zile.

Usile de interior au in dotarea standard doua balamale pe canat siinchidere monopunct cu broasca fiind de asemenea garantate 5 ani.

Gama LINE vine in ajutorul dumneavoastra oferind o solutie integrala din PVC si geam termoizolant. Utilizand armonia bandourilor imbinate mecanic la 45° si 90°, usile din aceasta gama ofera o rezistenta sporita datorita armaturilor zincate din interiorul profilelor.

Optand pentru o gama foarte variata de tipuri de umpluturi de la geamuri termoizolante clare, paneluri pana la geamuri colorate in masa si geamuri reflexive beneficiarul isi poate realiza modelul dorit.

Pentru gama PANEL panelurile ornamentale sunt disponibile sub o gama variata de modele si vitraje pentru nuantele de alb si stejar auriu. Avand la exterior foi din aluminiu cu grosime de 1 mm si la interior spuma poliuretanica acestea au o izolare termica si fonica foarte buna.

Greutatea specifica redusa, rezistenta mecanica foarte mare, dilatarile mici pe ml si designul deosebit fac ca usile din gama PANEL sa fie elegante si practice.

Gama VITRALL ofera solutii moderne de realizare a usilor din PVC imbinand tehnica moderna cu imaginatia designerilor. Vitraliile sunt obtinute prin aplicarea unui film autoadeziv pe sticla, lucru care duce la imbunatatirea caracteristilor initiale ale geamului (rezistenta mecanica si rezistenta la UV). Banda cu plumb este de asemenea autoadeziva ajutand astfel la precizia si acuratetea designului. Belvesurile (prisme fatetate din sticla) sunt fixate pe suprafata geamului cu ajutorul unui adeziv special, transparent, ce se intareste numai in prezenta luminii ultraviolete, ansamblul astfel obtinut fiind nedemontabil.